Google reklam Yayını

  

Google Reklam Yayını

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

7 Aralık 2012 Cuma

Midye Tava

Malzemeler 1 kg Kuzu pirzolası
1 tatlı kaşığı Pul biber
1 kg Domates
6 adet Sivri yeşil biber
6 diş Sarmısak
2 çay kaşığı Tuz










Tarif Pirzolaları bir yağsız tavada beher yüzünü ikişer dakika tuttuktan sonra yayvan bir tencereye dizin. Sarmısakları ayıklayıp diş diş aralarına atın. Yeşil biberleri iri doğrayıp serpiştirin. Domateslerin kabuklarını soyup küp doğrayın ve üzerine serin. Üzerine tuzu ve pul biberi serpip kaynama noktasına harlı ateşte ulaştırdıktan sonra tenceredekilerin hepsini Borcam oval kapaklı tencereye boşaltıp kapağı kapalı olarak önceden 200 c’ye kadar ısıtılmış fırına verin.Bir saat piştikten sonra aynı kapta sofraya getirin.afiyet olsun

0 yorum:

Google Reklam Yayını

facebook kayıt twitter kayıt ol