Google Reklam Yayını
Popüler Yayınlar
-
Malzemeler 200 gr yarım yağlı kıyma 2 adet patlıcan 250 gr süzme yoğurt 1 adet yeşilbiber 7-8 dal maydanoz 100 gr tereyağı 1 çay k...
-
Malzemeler : 250 gram kırmızı mercimek, 25 gram un, 50 gram margarin yağ, 50 gram küçük doğranmış kızarmış ekmek, 1 adet patates, 1 adet...
-
Öncelikle tarif Akaysakokusu’na aittir gerçekten iyi bir tarif.Resimler ayrıntılı ve nettir arkadaşlar buyrun beğendili börek tarifi Mal...
-
Malzemeler : 1 Su bardağı kırmızı mercimek, 1 Çorba kaşığı pirinç, 2.5 Su bardağı et suyu (ama ben et suyu pek sevmiyorum), 1 Adet soğan...
Blog Archive
-
2012
(98)
-
Aralık(32)
- Piyaz Meze Tarifi
- Pratik Piyaz Meze Tarifi
- Amerikan Salata Meze Tarifi
- Ciğer Tava
- Humus Meze Tarifi
- Mercimek Köftesi
- Pendik Pilakisi (Atom Pilaki)
- Hünkar Beğendi Meze Tarifi
- Portakallı Elmalı Turta Tarifi
- Nutellalı Kolay Tart Tarifi
- Sakallı Ponçik Tarifi
- Meyveli Turta Tarifi
- Hamsi Tava
- Midye Tava
- Hamsi Buğlama
- Kalamar Dolması
- Soya Soslu Mantarlı Karides
- Karides Ğüveç
- Fırında Balık
- Diyet Tavuk Şiş Tarifi
- Meyveli Krep Tarifi
- Sebzeli Lazanya Tarifi
- Yoğurtlu Diyet Salata Tarifi
- Neskafeli Kek Tarifi
- Tahinli Kek Tarifi
- Yaban Mersinli Pankek Tatlı Tarifi
- Aşure Tatlısı Tarifi
- Brokoli Salatası Tarifi
- Yer Elması Salata Tarifi
- Yaz Meyveleri Salata Tarifi
- Keçi Peynirli Salata Tarifi
- Cevizli İnce Bulgurlu Salata
- Kasım(5)
- Ekim(20)
- Eylül(12)
- Ağustos(29)
-
Aralık(32)
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Aralık 2012 Cuma
Hamsi Buğlama
Malzemeler
Balk 1 kg.
Havuç 3 adet
Yeşil biber 3 adet
Maydanoz 1 demet
Domates 4 adet
Defne yaprağı 3 adet
Zeyinyağı 1 çay bardağı
Karabiber 1 çay kaşığı
Limon 1 adet yeterince tuz
Un 1 su bardağı
Tarif Balıkları ayıklayın, yıkayın ve aynı yönde aralıksız olarak Borcam oval tepsiye yerleştirin. Tuz, karabiber serpin, üzerine bir çay bardağı zeytinyağı gezdirin, bir limon sıkın, üç defne yaprağı koyun. Bir demet maydanozu kıyarak serpin; dört adet olgun domatesin kabuğunu soyarak rendeleyin. Başka bir kapta havuçları rende yapın yağda rengi çıkana kadar kavurun. 1 su bardağı un ile unun kokusu çıkana dek kavurun. Suyu koyun. Bir taşım kaynatın. Borcam fırın tepsisinde bekleyen balıkların üzerine bu sosu dökün ve üzerine kapak veya yağlı kağıt örtün. Fırında 20-25 dakika kadar pişirin. Suyunu çekince ateşten alın, servis tabağında yanında buharda pişmiş patatesle sunun.
Havuç 3 adet
Yeşil biber 3 adet
Maydanoz 1 demet
Domates 4 adet
Defne yaprağı 3 adet
Zeyinyağı 1 çay bardağı
Karabiber 1 çay kaşığı
Limon 1 adet yeterince tuz
Un 1 su bardağı
Tarif Balıkları ayıklayın, yıkayın ve aynı yönde aralıksız olarak Borcam oval tepsiye yerleştirin. Tuz, karabiber serpin, üzerine bir çay bardağı zeytinyağı gezdirin, bir limon sıkın, üç defne yaprağı koyun. Bir demet maydanozu kıyarak serpin; dört adet olgun domatesin kabuğunu soyarak rendeleyin. Başka bir kapta havuçları rende yapın yağda rengi çıkana kadar kavurun. 1 su bardağı un ile unun kokusu çıkana dek kavurun. Suyu koyun. Bir taşım kaynatın. Borcam fırın tepsisinde bekleyen balıkların üzerine bu sosu dökün ve üzerine kapak veya yağlı kağıt örtün. Fırında 20-25 dakika kadar pişirin. Suyunu çekince ateşten alın, servis tabağında yanında buharda pişmiş patatesle sunun.
Etiketler:
Deniz Ürünleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Google Reklam Yayını
Kategoriler
- Ana Yemekler (1)
- Aperatifler (1)
- Börekler (8)
- Çocuk Yemekleri (1)
- Çorbalar (11)
- Çörek Tarifleri (1)
- Deniz Ürünleri (9)
- Diyet Yemekleri (5)
- Dolma Tarifleri (2)
- Dondurmalar (1)
- Ekmek Tarifleri (1)
- Et Yemekleri (20)
- Hamur işleri (5)
- Helvalar (1)
- Kahvaltılıklar (1)
- Kek Tarifleri (4)
- Köfteler (1)
- Kurabiyeler (1)
- kuzu Yemekleri (1)
- Makarnalar (2)
- Meze Tarifleri (8)
- Parfeler (1)
- Pasta Tarifleri (9)
- Patates Yemekleri (2)
- Pilavlar (2)
- Reçeller (1)
- Salata Tarifleri (14)
- Salatalar (15)
- Sebze Yemekleri (1)
- Sizden Gelen Tarifler (1)
- Soğuk Tatlılar (1)
- Sütlü Tatlılar (1)
- Tatlılar (5)
- Tavuk Yemekleri (2)
- Yöresel Yemekler (1)
0 yorum:
Yorum Gönder