Google Reklam Yayını
Popüler Yayınlar
-
Malzemeler 200 gr yarım yağlı kıyma 2 adet patlıcan 250 gr süzme yoğurt 1 adet yeşilbiber 7-8 dal maydanoz 100 gr tereyağı 1 çay k...
-
Malzemeler : 250 gram kırmızı mercimek, 25 gram un, 50 gram margarin yağ, 50 gram küçük doğranmış kızarmış ekmek, 1 adet patates, 1 adet...
-
Öncelikle tarif Akaysakokusu’na aittir gerçekten iyi bir tarif.Resimler ayrıntılı ve nettir arkadaşlar buyrun beğendili börek tarifi Mal...
-
Malzemeler : 1 Su bardağı kırmızı mercimek, 1 Çorba kaşığı pirinç, 2.5 Su bardağı et suyu (ama ben et suyu pek sevmiyorum), 1 Adet soğan...
Blog Archive
-
2012
(98)
-
Aralık(32)
- Piyaz Meze Tarifi
- Pratik Piyaz Meze Tarifi
- Amerikan Salata Meze Tarifi
- Ciğer Tava
- Humus Meze Tarifi
- Mercimek Köftesi
- Pendik Pilakisi (Atom Pilaki)
- Hünkar Beğendi Meze Tarifi
- Portakallı Elmalı Turta Tarifi
- Nutellalı Kolay Tart Tarifi
- Sakallı Ponçik Tarifi
- Meyveli Turta Tarifi
- Hamsi Tava
- Midye Tava
- Hamsi Buğlama
- Kalamar Dolması
- Soya Soslu Mantarlı Karides
- Karides Ğüveç
- Fırında Balık
- Diyet Tavuk Şiş Tarifi
- Meyveli Krep Tarifi
- Sebzeli Lazanya Tarifi
- Yoğurtlu Diyet Salata Tarifi
- Neskafeli Kek Tarifi
- Tahinli Kek Tarifi
- Yaban Mersinli Pankek Tatlı Tarifi
- Aşure Tatlısı Tarifi
- Brokoli Salatası Tarifi
- Yer Elması Salata Tarifi
- Yaz Meyveleri Salata Tarifi
- Keçi Peynirli Salata Tarifi
- Cevizli İnce Bulgurlu Salata
- Kasım(5)
- Ekim(20)
- Eylül(12)
- Ağustos(29)
-
Aralık(32)
Blogger tarafından desteklenmektedir.
3 Aralık 2012 Pazartesi
Keçi Peynirli Salata Tarifi
Malzemeler:
80 gram keçi peyniri
100 gram Akdeniz yeşilliği
5 adet çeri domates
1/2 adet armut
1/2 adet portakal
1 adet salatalık (küçük)
1 yemek kaşığı tane mısır
1 adet tost ekmeği
Tarif: Keçi peynirini daire şeklinde keserek tost ekmeğinin üzerine yerleştirin. 180 derece fırında 5 dakika kızartın. Sos malzemelerinin hepsini derin bir kasede karıştırın ve Akdeniz yeşilliğini bu sosun içinde harmanlayın . Harmanlamış olduğunuz yeşilliği salata tabağının ortasına yerleştirin. Armut, portakal ve salatalığı tabağın kenarına yerleştirin. Mısırla süsleyin.
Sos Malzemesi 1 yemek kaşığı balsamic sirkesi 1/2 çay bardağı zeytinyağı 1 diş sarımsak Tuz, karabiber
Tarif: Keçi peynirini daire şeklinde keserek tost ekmeğinin üzerine yerleştirin. 180 derece fırında 5 dakika kızartın. Sos malzemelerinin hepsini derin bir kasede karıştırın ve Akdeniz yeşilliğini bu sosun içinde harmanlayın . Harmanlamış olduğunuz yeşilliği salata tabağının ortasına yerleştirin. Armut, portakal ve salatalığı tabağın kenarına yerleştirin. Mısırla süsleyin.
Sos Malzemesi 1 yemek kaşığı balsamic sirkesi 1/2 çay bardağı zeytinyağı 1 diş sarımsak Tuz, karabiber
Etiketler:
Salata Tarifleri,
Salatalar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Google Reklam Yayını
Kategoriler
- Ana Yemekler (1)
- Aperatifler (1)
- Börekler (8)
- Çocuk Yemekleri (1)
- Çorbalar (11)
- Çörek Tarifleri (1)
- Deniz Ürünleri (9)
- Diyet Yemekleri (5)
- Dolma Tarifleri (2)
- Dondurmalar (1)
- Ekmek Tarifleri (1)
- Et Yemekleri (20)
- Hamur işleri (5)
- Helvalar (1)
- Kahvaltılıklar (1)
- Kek Tarifleri (4)
- Köfteler (1)
- Kurabiyeler (1)
- kuzu Yemekleri (1)
- Makarnalar (2)
- Meze Tarifleri (8)
- Parfeler (1)
- Pasta Tarifleri (9)
- Patates Yemekleri (2)
- Pilavlar (2)
- Reçeller (1)
- Salata Tarifleri (14)
- Salatalar (15)
- Sebze Yemekleri (1)
- Sizden Gelen Tarifler (1)
- Soğuk Tatlılar (1)
- Sütlü Tatlılar (1)
- Tatlılar (5)
- Tavuk Yemekleri (2)
- Yöresel Yemekler (1)
0 yorum:
Yorum Gönder