Google Reklam Yayını
Popüler Yayınlar
-
Malzemeler 200 gr yarım yağlı kıyma 2 adet patlıcan 250 gr süzme yoğurt 1 adet yeşilbiber 7-8 dal maydanoz 100 gr tereyağı 1 çay k...
-
Malzemeler : 250 gram kırmızı mercimek, 25 gram un, 50 gram margarin yağ, 50 gram küçük doğranmış kızarmış ekmek, 1 adet patates, 1 adet...
-
Öncelikle tarif Akaysakokusu’na aittir gerçekten iyi bir tarif.Resimler ayrıntılı ve nettir arkadaşlar buyrun beğendili börek tarifi Mal...
-
Malzemeler : 1 Su bardağı kırmızı mercimek, 1 Çorba kaşığı pirinç, 2.5 Su bardağı et suyu (ama ben et suyu pek sevmiyorum), 1 Adet soğan...
Blog Archive
-
2012
(98)
- Aralık(32)
- Kasım(5)
-
Ekim(20)
- Etli Yapmak Sarması
- Etli Dolma
- Koyun Kavurması
- Kabaklı Kuzu Kavurma
- Osmanlı Kurban Kavurması
- Salçalı Biftek
- Muz, Yoğurt & Cevizli Muffin
- Çikolata parçalı muffin
- Zeytinli ve Kekikli Muffın
- Ezogelin Çorbası Tarifi
- Süzme Mercimek Çorbası Tarifi
- Kuru Bamya Çorbası
- Domatesli Pirinç Çorbası
- Karides Güveç
- Izgıra Balık
- Yufka Mantısı
- Tuzlu Pasta
- Sade Pilav
- Fesleğenli Dereotlu Börek
- Çikolata Dolğulu Ay Çöreği
- Eylül(12)
- Ağustos(29)
Blogger tarafından desteklenmektedir.
22 Ekim 2012 Pazartesi
Salçalı Biftek
Malzemeler
1 kilo biftek, 2 büyük soğan, 1 kaşık domates salçası, 3 kaşık margarin, Tuz, biber, 2 defne yaprağı
Tarif: İyice dövülmüş biftekleri kızdırdığınız iki kaşık margarinde iyice kızartın. Etleri başka bir kenara aldıktan sonra iki soğanı küçük küçük doğrayıp etleri çıkardığınız yağda kavurun. Bir kaşık domates salçasını sulandırarak soğanların üzerine döküp karıştırın. Etleri tekrar tencereye alın ve üzerine 2 defne yaprağı koyarak, tuz biber ekleyin. 4-5 bardak sıcak su ve bir kaşık margarin ekleyerek hafif ateşte pişmeye bırakın, 45 dk kadar pişirdikten sonra etlerin yumuşaklığına göre servis yapın veya bir süre daha pişirin.
Tarif: İyice dövülmüş biftekleri kızdırdığınız iki kaşık margarinde iyice kızartın. Etleri başka bir kenara aldıktan sonra iki soğanı küçük küçük doğrayıp etleri çıkardığınız yağda kavurun. Bir kaşık domates salçasını sulandırarak soğanların üzerine döküp karıştırın. Etleri tekrar tencereye alın ve üzerine 2 defne yaprağı koyarak, tuz biber ekleyin. 4-5 bardak sıcak su ve bir kaşık margarin ekleyerek hafif ateşte pişmeye bırakın, 45 dk kadar pişirdikten sonra etlerin yumuşaklığına göre servis yapın veya bir süre daha pişirin.
Etiketler:
Et Yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Google Reklam Yayını
Kategoriler
- Ana Yemekler (1)
- Aperatifler (1)
- Börekler (8)
- Çocuk Yemekleri (1)
- Çorbalar (11)
- Çörek Tarifleri (1)
- Deniz Ürünleri (9)
- Diyet Yemekleri (5)
- Dolma Tarifleri (2)
- Dondurmalar (1)
- Ekmek Tarifleri (1)
- Et Yemekleri (20)
- Hamur işleri (5)
- Helvalar (1)
- Kahvaltılıklar (1)
- Kek Tarifleri (4)
- Köfteler (1)
- Kurabiyeler (1)
- kuzu Yemekleri (1)
- Makarnalar (2)
- Meze Tarifleri (8)
- Parfeler (1)
- Pasta Tarifleri (9)
- Patates Yemekleri (2)
- Pilavlar (2)
- Reçeller (1)
- Salata Tarifleri (14)
- Salatalar (15)
- Sebze Yemekleri (1)
- Sizden Gelen Tarifler (1)
- Soğuk Tatlılar (1)
- Sütlü Tatlılar (1)
- Tatlılar (5)
- Tavuk Yemekleri (2)
- Yöresel Yemekler (1)
0 yorum:
Yorum Gönder