Google reklam Yayını

  

Google Reklam Yayını

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

22 Ekim 2012 Pazartesi

Kabaklı Kuzu Kavurma

Malzemeler:
500 gram kuşbaşı kuzu eti, 1 kilo kabak, 1 soğan, 1 çay bardağı zeytinyağı, 1 kırmızıbiber, 2 sivri biber, 3 diş sarımsak









Yapılışı:
Tencere de etleri hiç su koymadan 5 dakika kadar kavurun. Üzerine zeytinyağını ekleyip kavurmaya devam edin. İrice doğranmış kırmızı biberi, yeşil biberi ve kabakları ilave edin. Ezilmiş sarımsak, yarım ay şeklinde doğranmış soğanı da üzerine yerleştirdikten sonra kapağını kapatıp hiç su koymadan kısık ateşte 35 dakika pişmeye bırakın. Daha sonra karıştırıp üzerine kıyılmış maydanoz ya da dereotu ekleyip karıştırın. Sıcak olarak ikram edin. 

0 yorum:

Google Reklam Yayını

facebook kayıt twitter kayıt ol