Google reklam Yayını

  

Google Reklam Yayını

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

25 Eylül 2012 Salı

Bezelte Çorbası

Malzemeler: 300 gr ayıklanmış bezelye
3 taze soğanın beyaz kısımları
1 soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
4 su bardağı tavuk suyu
Tuz, karabiber



 

Tarif: Bezelyeleri yıkayın. Taze soğanı ve kuru soğanı ince ince kıyın. Zeytinyağını bir Borcam tencerede ısıtıp soğanları kavurun. Tuz ve karabiberi de ilave ederek karıştırın. Tavuk suyunu üzerine ekleyin ve kaynamaya başlayınca bezelyeleri de katıp Borcam tencerenin kapağını kapatın. Bezelyeler yumuşayana kadar pişirin. Bezelyenin 4 yemek kaşığı kadarını ayırıp kalanını suyuyla birlikte blenderla ezerek püre haline getirin, dilerseniz su veya süt ile sulandırabilirsiniz. Ayırdığınız bezelyelerle süsleyip sıcak olarak servis yapın

0 yorum:

Google Reklam Yayını

facebook kayıt twitter kayıt ol