Google reklam Yayını

  

Google Reklam Yayını

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

24 Eylül 2012 Pazartesi

Balkabağı Çorbası

Malzemeler:
Çorba temeli için: 300 gr balkabağı brüt 200 ml tavuk suyu 70 ml krema 10 gr tereyağ 10 ml balzamik sirke tuz- karabiber Çorbanın son hali için: 80 gr balkabağı /küp şekilde doğranmış 1 adet arpacık soğan/ince dilimlenmiş 10 gr tereyağ 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 dal Frenk soğan 50 gr istiridye mantarı tuz -karabiber









Tarif: Çorba temeli: * Balkabağı, tavuk suyunu kaynatın ve balkabakları yumuşayınca el blender'i ile püre edin. * Süzgeçten geçirin ve krema, tuz karabiber ve balzamik sirke ilave edin. Çorba son hali: * Balkabaklarını yumuşayıncaya kadar zeytinyağı ve tereyağında soteleyin. * Soğan ve mantarları ilave edin. * 6-7 dakika soteledikten sonra çorbanın temelini aktarın ve ısıtın. * Kaselere ilave edin, Frenk soğan serpiştirip servis edin.

0 yorum:

Google Reklam Yayını

facebook kayıt twitter kayıt ol