Google Reklam Yayını
Popüler Yayınlar
-
Malzemeler 200 gr yarım yağlı kıyma 2 adet patlıcan 250 gr süzme yoğurt 1 adet yeşilbiber 7-8 dal maydanoz 100 gr tereyağı 1 çay k...
-
Malzemeler : 250 gram kırmızı mercimek, 25 gram un, 50 gram margarin yağ, 50 gram küçük doğranmış kızarmış ekmek, 1 adet patates, 1 adet...
-
Öncelikle tarif Akaysakokusu’na aittir gerçekten iyi bir tarif.Resimler ayrıntılı ve nettir arkadaşlar buyrun beğendili börek tarifi Mal...
-
Malzemeler : 1 Su bardağı kırmızı mercimek, 1 Çorba kaşığı pirinç, 2.5 Su bardağı et suyu (ama ben et suyu pek sevmiyorum), 1 Adet soğan...
Blog Archive
-
2012
(98)
- Aralık(32)
- Kasım(5)
- Ekim(20)
- Eylül(12)
-
Ağustos(29)
- Soya soslu kuzu pirzola
- Soya soslu biberli tavuk
- Cevizli Köfte
- Sac Kavurma
- Tacos
- Susamlı ve Baharatlı Bonfile
- Brokolili dana bonfile
- Rokfor, ceviz - elmalı hindiba salatası
- Yaz Meyveleri Salatası
- Keçi Peynirli Salata
- Soya soslu patates salatası
- Cevizli İnce Bulgur Salatası
- Narin Kabak Salatası
- Peynirli Patlıcan Salatası
- Yılbaşı Pastası
- Kestaneli çikolatalı yılbaşı pastası
- Noel Orman pastası
- Çilkeli Pasta
- Üç Renkli Dondurmalı pasta
- Kütük pasta
- Tuzlu pasta
- Beef Florentine
- Bademli et sote
- Alluciye
- Ali nazik yemegi
- Bohça Börek
- Karnı yarık Böreği
- Bakla Yemeği
- Tavuklu Karalahana Sarması
Blogger tarafından desteklenmektedir.
29 Ağustos 2012 Çarşamba
Narin Kabak Salatası
Malzemeler
4 adet kabak
2 adet avokado
1 tatlı kaşığı hardal
1 çay kaşığı şeker
2 çorba kaşığı natürel sızma zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
TarifHardal, zeytinyağı, şeker ve tuz sos yapılarak, çok ince dilimlenmiş (salatalık soyacağı ile) çiğ kabakların ve avokadoların üzerine dökülür.
Arzuya göre ince doğranmış dereotuyla servis edilir. Not: Avokadoları bekletirseniz çabuk kararabilir. Yarım limonun suyu daha yeşil kalmalarını sağlar.
TarifHardal, zeytinyağı, şeker ve tuz sos yapılarak, çok ince dilimlenmiş (salatalık soyacağı ile) çiğ kabakların ve avokadoların üzerine dökülür.
Arzuya göre ince doğranmış dereotuyla servis edilir. Not: Avokadoları bekletirseniz çabuk kararabilir. Yarım limonun suyu daha yeşil kalmalarını sağlar.
Etiketler:
Salata Tarifleri,
Salatalar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Google Reklam Yayını
Kategoriler
- Ana Yemekler (1)
- Aperatifler (1)
- Börekler (8)
- Çocuk Yemekleri (1)
- Çorbalar (11)
- Çörek Tarifleri (1)
- Deniz Ürünleri (9)
- Diyet Yemekleri (5)
- Dolma Tarifleri (2)
- Dondurmalar (1)
- Ekmek Tarifleri (1)
- Et Yemekleri (20)
- Hamur işleri (5)
- Helvalar (1)
- Kahvaltılıklar (1)
- Kek Tarifleri (4)
- Köfteler (1)
- Kurabiyeler (1)
- kuzu Yemekleri (1)
- Makarnalar (2)
- Meze Tarifleri (8)
- Parfeler (1)
- Pasta Tarifleri (9)
- Patates Yemekleri (2)
- Pilavlar (2)
- Reçeller (1)
- Salata Tarifleri (14)
- Salatalar (15)
- Sebze Yemekleri (1)
- Sizden Gelen Tarifler (1)
- Soğuk Tatlılar (1)
- Sütlü Tatlılar (1)
- Tatlılar (5)
- Tavuk Yemekleri (2)
- Yöresel Yemekler (1)
0 yorum:
Yorum Gönder