Google Reklam Yayını
Popüler Yayınlar
-
Malzemeler 200 gr yarım yağlı kıyma 2 adet patlıcan 250 gr süzme yoğurt 1 adet yeşilbiber 7-8 dal maydanoz 100 gr tereyağı 1 çay k...
-
Malzemeler : 250 gram kırmızı mercimek, 25 gram un, 50 gram margarin yağ, 50 gram küçük doğranmış kızarmış ekmek, 1 adet patates, 1 adet...
-
Öncelikle tarif Akaysakokusu’na aittir gerçekten iyi bir tarif.Resimler ayrıntılı ve nettir arkadaşlar buyrun beğendili börek tarifi Mal...
-
Malzemeler : 1 Su bardağı kırmızı mercimek, 1 Çorba kaşığı pirinç, 2.5 Su bardağı et suyu (ama ben et suyu pek sevmiyorum), 1 Adet soğan...
Blog Archive
-
2012
(98)
- Aralık(32)
- Kasım(5)
- Ekim(20)
- Eylül(12)
-
Ağustos(29)
- Soya soslu kuzu pirzola
- Soya soslu biberli tavuk
- Cevizli Köfte
- Sac Kavurma
- Tacos
- Susamlı ve Baharatlı Bonfile
- Brokolili dana bonfile
- Rokfor, ceviz - elmalı hindiba salatası
- Yaz Meyveleri Salatası
- Keçi Peynirli Salata
- Soya soslu patates salatası
- Cevizli İnce Bulgur Salatası
- Narin Kabak Salatası
- Peynirli Patlıcan Salatası
- Yılbaşı Pastası
- Kestaneli çikolatalı yılbaşı pastası
- Noel Orman pastası
- Çilkeli Pasta
- Üç Renkli Dondurmalı pasta
- Kütük pasta
- Tuzlu pasta
- Beef Florentine
- Bademli et sote
- Alluciye
- Ali nazik yemegi
- Bohça Börek
- Karnı yarık Böreği
- Bakla Yemeği
- Tavuklu Karalahana Sarması
Blogger tarafından desteklenmektedir.
24 Ağustos 2012 Cuma
Karnı yarık Böreği
Malzemeler:

1 su bardağı sıvı yağ
1 Yumurta
200 gr Peynir
1 Demet Maydanoz
2 Domates
6 Sivri biber
çörekotu
Hazırlanışı:
Öncelikle yufkaları 4’ er parçaya ayırın. Her bir parçaya sıvı yağ sürün. Üçgen parçanın yuvarlak kenarından 1 cm genişliğin de bir şerit keserek ayırın. Üçgen parçayı uzun kenarından başlayarak rulo şeklinde sarın. Yufkanın ortasına geldiğinizde ayırdığınız 1 cm şeridi dikey olarak ortasına yerleştirip sarmaya devam edin.Rulonun iki ucunu üst üste gelecek şekilde birleştirin ve şeridin kalan kısmıyla sarıp karnıyarık şeklini verin. Maydanozu yıkayıp ince ince kıyın. Peynirle karıştırıp yufkanın içine doldurun. Domates dilimleri ve ikiye kesilmiş biber ile süsleyin. Yumurtayı üzerine sürüp ve çörekotu serpelim. Orta ısılı fırında 30-35 dk. kızarıncaya kadar pişirin
Etiketler:
Ana Yemekler,
Aperatifler,
Börekler,
Çocuk Yemekleri,
Çorbalar,
Diyet Yemekleri,
Dondurmalar,
Ekmek Tarifleri,
Et Yemekleri,
Hamur işleri,
Helvalar,
Kahvaltılıklar,
Kek Tarifleri,
Köfteler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Google Reklam Yayını
Kategoriler
- Ana Yemekler (1)
- Aperatifler (1)
- Börekler (8)
- Çocuk Yemekleri (1)
- Çorbalar (11)
- Çörek Tarifleri (1)
- Deniz Ürünleri (9)
- Diyet Yemekleri (5)
- Dolma Tarifleri (2)
- Dondurmalar (1)
- Ekmek Tarifleri (1)
- Et Yemekleri (20)
- Hamur işleri (5)
- Helvalar (1)
- Kahvaltılıklar (1)
- Kek Tarifleri (4)
- Köfteler (1)
- Kurabiyeler (1)
- kuzu Yemekleri (1)
- Makarnalar (2)
- Meze Tarifleri (8)
- Parfeler (1)
- Pasta Tarifleri (9)
- Patates Yemekleri (2)
- Pilavlar (2)
- Reçeller (1)
- Salata Tarifleri (14)
- Salatalar (15)
- Sebze Yemekleri (1)
- Sizden Gelen Tarifler (1)
- Soğuk Tatlılar (1)
- Sütlü Tatlılar (1)
- Tatlılar (5)
- Tavuk Yemekleri (2)
- Yöresel Yemekler (1)
0 yorum:
Yorum Gönder