Google Reklam Yayını
Popüler Yayınlar
-
Malzemeler 200 gr yarım yağlı kıyma 2 adet patlıcan 250 gr süzme yoğurt 1 adet yeşilbiber 7-8 dal maydanoz 100 gr tereyağı 1 çay k...
-
Malzemeler : 250 gram kırmızı mercimek, 25 gram un, 50 gram margarin yağ, 50 gram küçük doğranmış kızarmış ekmek, 1 adet patates, 1 adet...
-
Öncelikle tarif Akaysakokusu’na aittir gerçekten iyi bir tarif.Resimler ayrıntılı ve nettir arkadaşlar buyrun beğendili börek tarifi Mal...
-
Malzemeler : 1 Su bardağı kırmızı mercimek, 1 Çorba kaşığı pirinç, 2.5 Su bardağı et suyu (ama ben et suyu pek sevmiyorum), 1 Adet soğan...
Blog Archive
-
2012
(98)
- Aralık(32)
- Kasım(5)
- Ekim(20)
- Eylül(12)
-
Ağustos(29)
- Soya soslu kuzu pirzola
- Soya soslu biberli tavuk
- Cevizli Köfte
- Sac Kavurma
- Tacos
- Susamlı ve Baharatlı Bonfile
- Brokolili dana bonfile
- Rokfor, ceviz - elmalı hindiba salatası
- Yaz Meyveleri Salatası
- Keçi Peynirli Salata
- Soya soslu patates salatası
- Cevizli İnce Bulgur Salatası
- Narin Kabak Salatası
- Peynirli Patlıcan Salatası
- Yılbaşı Pastası
- Kestaneli çikolatalı yılbaşı pastası
- Noel Orman pastası
- Çilkeli Pasta
- Üç Renkli Dondurmalı pasta
- Kütük pasta
- Tuzlu pasta
- Beef Florentine
- Bademli et sote
- Alluciye
- Ali nazik yemegi
- Bohça Börek
- Karnı yarık Böreği
- Bakla Yemeği
- Tavuklu Karalahana Sarması
Blogger tarafından desteklenmektedir.
30 Ağustos 2012 Perşembe
Cevizli Köfte
Malzemeler
1 kg köftelik kıyma
300 gr iri çekilmiş ceviz içi
1 rendelenmiş soğan
2 diş ezilmiş sarımsak
1 yumurta
1 yemek kaşığı biber salçası
3 yemek kaşığı galeta unu
1 tatlı kaşığı kimyon, pul biber, kırmızı toz biber
Tuz, karabiber
Tarif Ceviz hariç kalan tüm malzemeyi derin bir kapta karıştırın. Tepsiyi yağlayın. Kıymalı malzemenin yarısını tepsiye yayın. Cevizin tamamını üzerine serpin. Kalan kıymalı malzemeyi de üzerine aktarıp yayın. Öneceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Tarif Ceviz hariç kalan tüm malzemeyi derin bir kapta karıştırın. Tepsiyi yağlayın. Kıymalı malzemenin yarısını tepsiye yayın. Cevizin tamamını üzerine serpin. Kalan kıymalı malzemeyi de üzerine aktarıp yayın. Öneceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Etiketler:
Et Yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Google Reklam Yayını
Kategoriler
- Ana Yemekler (1)
- Aperatifler (1)
- Börekler (8)
- Çocuk Yemekleri (1)
- Çorbalar (11)
- Çörek Tarifleri (1)
- Deniz Ürünleri (9)
- Diyet Yemekleri (5)
- Dolma Tarifleri (2)
- Dondurmalar (1)
- Ekmek Tarifleri (1)
- Et Yemekleri (20)
- Hamur işleri (5)
- Helvalar (1)
- Kahvaltılıklar (1)
- Kek Tarifleri (4)
- Köfteler (1)
- Kurabiyeler (1)
- kuzu Yemekleri (1)
- Makarnalar (2)
- Meze Tarifleri (8)
- Parfeler (1)
- Pasta Tarifleri (9)
- Patates Yemekleri (2)
- Pilavlar (2)
- Reçeller (1)
- Salata Tarifleri (14)
- Salatalar (15)
- Sebze Yemekleri (1)
- Sizden Gelen Tarifler (1)
- Soğuk Tatlılar (1)
- Sütlü Tatlılar (1)
- Tatlılar (5)
- Tavuk Yemekleri (2)
- Yöresel Yemekler (1)
0 yorum:
Yorum Gönder